Volledige garantie
Laagste prijs garantie
14 dagen bedenktermijn
Wij zijn geopend op afspraak! 085 016 3262
Wij zijn geopend op afspraak! 085 016 3262
Bekend van
whatsapp chairupmeubels
Bestel nu bij chair up

Velvet stoelen

Wil jij dat jouw interieur een chique uitstraling heeft en bovendien helemaal aansluit bij de nieuwste modetrends? Kies dan voor comfortabele, zachte velvet stoelen. Deze moderne stoelen met hun ultrazachte stof zien er luxe en comfortabel uit. En zo zien ze er niet alleen uit, maar zo zitten ze ook. Het is niet voor niets dat de velvet stoffering al eeuwenlang gebruikt wordt voor de troon van onze koninklijke familie.

Verschillende velvet eetkamerstoelen

Velvet stoelen zijn er in verschillende kleuren en varianten. Zo kun je kiezen voor velours stoelen met en zonder armleuningen. Heb je alle ruimte en wil je als het ware omringd worden door de stoel, dan kies je voor een velvet stoel met armleuningen. Heb je wat minder ruimte of wil je gewoon een iets smallere stoel, dan zijn de velvet eetkamerstoelen zonder armleuning de perfecte oplossing. Omdat velvet goed combineert met leer, metaal en hout, past deze glanzende stof goed in ieder interieur en er is dus altijd een velvet stoel die voldoet aan jouw wensen.

We laten graag zien hoe mooi velvet te combineren is met andere materialen. Zo is bijvoorbeeld onze eetkamerstoel Tommy een luxe velvet eetkamerstoel met een zwartmetalen onderstel. Hierdoor heeft de stoel een industriële uitstraling. De eetkamerstoel Charlie heeft ook een metalen onderstel en in deze stoel kun je goed zien wat de combinatie met (kunst)leer voor effect heeft op de uitstraling van de stoel.

Voordelen van velvet stoelen

Velvet bekleding heeft enkele belangrijke voordelen, zoals we hierboven al even lieten doorschemeren. Toch zetten we alle voordelen van velvet stoelen graag nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje.

 • Velvet voelt warm en zacht aan. Het velvet neemt de lichaamstemperatuur snel over en hierdoor lijkt het of de stoel zichzelf verwarmt. Dit maakt dat velvet stoelen uiterst comfortabel zitten.
 • Velvet heeft een mooie glans. De glans wordt veroorzaakt door de vleug in de stof. Afhankelijk hoe het licht op de stof valt, kan de kleur van moment tot moment iets afwijken. Dit geeft de stofsoort een extra dimensie.
 • Velvet is heel kleurvast. Hoewel de kleur door de lichtinval soms lijkt te veranderen, heeft zonlicht geen nadelig effect op de kleur van de stof. Velvet stoelen zullen dus niet snel verkleuren of vaal worden als zij langdurig in het zonlicht staan.
 • Velvet bekleding is erg sterk en pilt niet. Er zullen dus geen bolletjes of pluisjes op de stof ontstaan door het veelvuldige gebruik van de velvet stoelen.
 • Velvet is slijtvast. Zoek je een stoel waar je lang plezier van kunt hebben? Een stoel met een velvet bekleding is dan een goede keuze.

Waarom je velvet stoelen kopen bij Chair Up?

Bij Chair Up vinden we het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt. We zetten daarom hoog in op de prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat we ze helpen waar we kunnen. Laat je daarom gerust adviseren door onze vakkundige medewerkers. Zij weten alles van interieurstijlen en geven je graag uitgebreid advies over onze velvet stoelen en ander meubilair.
Vragen?
Neem contact met ons op!


  Vakantie
  Wij zijn met vakantie van 16 mei tot en met 25 mei

  Telefonisch zijn wij niet bereikbaar, maar mailen en Whatsapp gaat gewoon door.

  U kunt gewoon bestellen.  Het wordt dan bezorgd na 25 Mei.

  Kleur
  Selecteer optie
  Afmeting
  Selecteer optie
  Diameter
  Selecteer optie
  Lengte
  Selecteer optie
  Materiaal
  Selecteer optie
  Filter op prijs
  164.569