fbpx Ga naar hoofdinhoud

Mangohout meubels: de mooiste bestel je bij Chair Up

Meubels van mangohout zijn hip. Wat de meubels zo uniek maakt, zijn de prachtige gevlamde tekeningen die je in het hout terug ziet. Het is net of de verschillende kleuren van de zoete vruchten terugkomen in het hout van de mangoboom. Mangohout meubels zijn daarmee échte blikvangers. Die gevlamde tekening zorgt er bovendien voor dat er geen twee exact dezelfde meubels van deze bijzondere houtsoort bestaan. Bij Chair Up weet je dan ook zeker dat jouw mangohout meubels 100% uniek zijn.

Ben jij op zoek naar prachtige industriële meubels van mangohout? Dan ben je bij Chair Up helemaal aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod met meubels van mangohout tegen zeer scherpe prijzen!

Industriële Meubels Van Mangohout

Diverse soorten industriële meubels van mangohout

Mangobomen zijn vaak behoorlijk groot. De boom leent zich daarom goed om er grote, grove planken en balken uit te zagen. Deze robuustheid zie je ook vaak terug in de mangohout meubels. De talloze haarscheurtjes in het hout, de dichte structuur, de grove knoesten en de warme kleuren geven de meubels een robuuste uitstraling. Maar het mangohout oogt niet alleen robuust, het ís ook echt robuust. Zo kunnen mangohout meubels goed tegen een stootje en zijn ze bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Meubels van mangohout zijn erg duurzaam. Dat is niet alleen omdat ze een jarenlange levensduur garanderen, ook het hout zelf wordt op een duurzame wijze verkregen. Als de oude bomen steeds minder vrucht geven, dan krijgt het hout een tweede leven. De boom wordt gekapt, zodat het hout verwerkt kan worden in mangohout meubels en er wordt een nieuwe boom geplant.

Mangohout laat zich goed combineren met ijzer en staal. Het gevlamde hout is daarom de ideale basis voor industriële meubels van mangohout. Doordat mangohout zo goed past in een industrieel interieur, zien we de houtsoort terugkomen in diverse industriële kasten. Denk aan TV-kasten, buffetkasten, vitrinekasten, boekenkasten, ladekasten en opbergkasten. Maar ook voor een industriële mangohouten tafel ben je bij Chair Up aan het juiste adres.

Meubels van mangohout kopen bij Chair Up

Chair Up staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en dat geldt uiteraard ook voor onze industriële meubels van mangohout. Wij hechten veel waarde aan goede service en doen er alles aan om jou als klant een passend advies te geven. Of je nu je hele inrichting wilt vullen met meubels van mangohout of slechts één uniek item zoekt in deze houtsoort: ons team denkt graag met je mee over de woonstijl die bij jou past. Bekijk ons aanbod online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom!

Voordelen van mangohout meubels

Zoals we al vertelden, kent mangohout vele voordelen. Toch zetten we graag alle voordelen van mangohouten meubels nog even voor je op een rijtje.

 

  • Mangohout is kwalitatief sterk hout. Het kan tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het meubel beschadigt als de (klein)kinderen met de loopauto tegen de buffetkast van mangohout opbotsen.
  • Meubels van mangohout hebben een luxe uitstraling en zijn er in verschillende vormen, kleuren en bewerkingen. Hoe jouw inrichting er ook uitziet, een meubelstuk van mangohout vindt altijd zijn plekje in jouw interieur.
  • Mangohout is een bijzonder duurzame houtsoort. Mangohout meubels zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hout dat in de meubels een tweede leven krijgt. Door zijn hardheid gaat deze houtsoort bovendien jarenlang mee.
  • Mangohout meubels hebben weinig onderhoud nodig. Zo neem je de eettafel van mangohout eenvoudig af met een lichtvochtige doek om etensresten en lichte vlekken te verwijderen. Een behandeling met een ander product is niet direct noodzakelijk. Wil je het hout levendig houden, dan kun je er wel voor kiezen om mangohout meubels licht met bijenwas in te wrijven. Dit natuurlijke product zorgt ervoor dat de nerven levendig en duidelijk zichtbaar blijven, maar kan er ook voor zorgen dat het mangohout iets donkerder van kleur wordt.
  • Mangohout geeft ieder meubelstuk een unieke uitstraling. Zet je tv-meubel van mangohout maar eens naast een zelfde tv-meubel van deze houtsoort. Je zal zien dat de nerfstructuur en de kleuren van iedere plank van elkaar verschillen.
Back To Top